fbpx

Agreed

Over ons.

Bij Agreed geloven we dat elke belangrijke beslissing in alle vrijheid moet worden genomen, alsook met het advies van iemand die u vertrouwt. We willen die persoon zijn tot wie iedereen zich kan wenden om vrij en op serene wijze verder te gaan in hun persoonlijke keuzes.

Agreed wil met haar klanten in samenwerking zijn om hen bij hun aankoop van onroerend goed te ondersteunen. Door middel van onderzoek, advies en onderhandelingsdiensten begeleiden wij de kopers in hun project. De grote kracht van Agreed zit in het feit dat onze medewerkers met reëel plezier deelnemen aan de projecten van onze klanten.

Wij respecteren te allen tijde de keuze- en handelingsvrijheid van al onze gesprekspartners. Wederzijds vertrouwen is essentieel om rustig verder te kunnen. Door kennis en ervaring te delen kan iedereen evolueren in de richting die het beste bij hem of haar past.

Agreed, opgericht in 2016, is gegroeid met deze principes en richtlijnen in gedachten. We zijn sterke voorstanders van onze klanten en handelen transparant in onze interacties met derden. We tellen honderden klanten en zijn er trots op hen te kunnen ondersteunen bij hun vastgoedproject. Agreed wil essentieel worden bij elke aankoop van onroerend goed.

Agreed team

Ons team.

Frédéric Riat
Frédéric Riat
CEO
Priscilla D’Agostino
Immo jager
Jean-Philippe Druetz
Immo jager

Werken bij Agreed

Agreed team aansluiten ?

Een groeiend team aansluiten om de vastgoedwereld aan kopers kant af te reizen,
dat kan door je motivatiebrief met je CV naar het volgend adres door te sturen:
[email protected].

Business developer

Onze business developer heeft een gevoel voor contact en is een echte verkoper. Hij/zij is het eerste contactpunt voor de prospecten en biedt onze diensten aan potentiële klanten. Het vastgoedjagersteam neemt het over eens de missie is toegewezen.

Je werkt als bediende of onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.

Vastgoedjager

Met een diploma van hoger onderwijs op zak of professioneel equivalent is onze vastgoedjager bereid om, na identificatie van de behoeften, er alles aan te doen om de onroerende goederen te vinden die voldoen aan de criteria van onze klanten.

Je werkt als bediende of onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.