Agreed

Over ons.

De grondlegger van Agreed, opgericht in 2016, was ervan overtuigd dat het voor elke toekomstige koper een onbetwistbare meerwaarde is om door een professioneel te worden begeleid bij de aankoop van onroerend goed. Het innoverend concept van opzoeking en advies inzake de verwerving van onroerend goed verscheen dus op de markt, namelijk de begeleiding van potentiële kopers door gekwalificeerde vastgoedjagers, zodat zij hun vastgoed in alle rust kunnen aankopen.

Agreed, dat haar activiteiten op de Waalse vastgoedmarkt startte, heeft haar diensten snel uitgebreid naar Brussel en omgeving. In de loop der tijd is het concept van de vastgoedjager gegroeid en wordt het op de vastgoedmarkt steeds bekender en meer geaccepteerd. Het aantal klanten neemt langzaam maar zeker toe, omdat de klanten de meerwaarde van Agreed voor hun vastgoedproject stilletjes gaan inzien. Het team groeide dan zodat het kon voldoen aan de eisen van steeds meer klanten.

Sinds haar vorming, is Agreed voortdurend in ontwikkeling en neemt aan ervaring en populariteit toe. Het avontuur is nog lang niet afgerond en daarom zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die zich bij het team willen aansluiten, nieuwe ideeën willen aandragen, het concept willen laten evolueren en de onderneming steeds verder willen ontwikkelen.

Om haar voortbestaan te garanderen, verbindt Agreed zich ertoe haar fundamentele waarden te eerbiedigen. De medewerkers van Agreed zullen altijd integer handelen, ongeacht de situatie waarin zij zich bevinden. Het is belangrijk dat we de eerlijkheid garanderen en dat iedereen ethisch gedrag aanneemt in hun interacties met derden (klanten, vastgoedmakelaars of collega’s).

De belangen van de klant zullen transparant worden verdedigd. De uitwisselingen met collega’s of andere actoren zullen loyaal en professioneel verlopen. Een klant moet Agreed volledig kunnen vertrouwen, weten dat we hem bijstaan en blijven ondersteunen gedurende de hele zoektocht en aankoopproces. Hij kan in alle vertrouwen op Agreed rekenen. De verkoper of zijn tussenpersoon zal zich ook in het verkoopproces door een professionele partner ondersteund voelen.

Zowel met haar klanten als haar partners geeft Agreed de voorkeur aan relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect. Onze medewerkers engageren zich om respect in alle omstandigheden te bevorderen en hoffelijk te blijven. “Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden” maakt deel uit van onze gouden regels en stelt ons in staat om dagelijkse gezonde en aangename relaties te onderhouden, zowel intern als met externe contacten.

Agreed team

Ons team.

Frédéric Riat

Frédéric Riat

Immo jager

Jean-Philippe Druetz

Immo jager

Priscilla D’Agostino

Immo jager

Werken bij Agreed

Agreed team aansluiten ?

Een groeiend team aansluiten om de vastgoedwereld aan kopers kant af te reizen,
dat kan door je motivatiebrief met je CV naar het volgend adres door te sturen:
[email protected].

Business developer

Onze business developer heeft een gevoel voor contact en is een echte verkoper. Hij/zij is het eerste contactpunt voor de prospecten en biedt onze diensten aan potentiële klanten. Het vastgoedjagersteam neemt het over eens de missie is toegewezen.

Je werkt als bediende of onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.

Vastgoedjager

Met een diploma van hoger onderwijs op zak of professioneel equivalent is onze vastgoedjager bereid om, na identificatie van de behoeften, er alles aan te doen om de onroerende goederen te vinden die voldoen aan de criteria van onze klanten.

Je werkt als bediende of onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.