fbpx

Agreed, vastgoedjager.

Ons team begeleidt u bij uw vastgoedaankoop.
De vastgoedjagers van Agreed zoeken de panden die aan uw criteria voldoen, adviseren u en onderhandelen de voorwaarden van de aankoop.
Wij staan u bij gedurende het hele proces, zodat u het vastgoed van uw keuze onder de beste condities en in alle gemoedsrust kunt kopen.

Opzoeking

Nadat uw behoeften zijn vastgesteld, zoekt Agreed naar de onroerende goederen die aan uw criteria voldoen. Om dit te bereiken, maakt ons team van vastgoedjagers zo snel mogelijk gebruik van alle kanalen (agentschappen, notarissen, portalen, particulieren, enz.), waarbij de op de markt beschikbare goederen doorgaans snel worden verkocht.

Als we eenmaal de vastgoedmarkt hebben doorlopen, analyseren en filteren we de vastgoederen op basis van de desiderata, voordat we ze objectief aan u presenteren.

De database van Agreed wordt voortdurend bijgewerkt. Wij worden dagelijks geïnformeerd over de onroerende goederen die de markt binnenkomen, vaak in avant-première. We zijn voortdurend op zoek naar panden en brengen deze zo snel mogelijk onder uw aandacht, zodat u een voorsprong hebt op andere kopers die mogelijk geïnteresseerd zijn.

Begeleiding

De vastgoedjagers van Agreed zijn verantwoordelijk voor het goede verloop van het aankoopproces. Wij organiseren de bezoeken en begeleiden u ter plekke om u zo goed mogelijk te adviseren.

Tijdens de bezoeken analyseren we de panden in detail en identificeren we mogelijke problemen zoals vochtinfiltratie, schimmels, scheuren, stevigheid van de constructie, enzovoort. Agreed schat de waarde van de onroerende goederen, maar geeft ook aan welke mogelijkheden deze goederen bieden. Wij schatten het budget voor werken, ontwikkeling en aanschafkosten in.

Door al uw vragen gedurende het hele proces te beantwoorden, helpt Agreed u met kennis van zaken en in alle rust een beslissing te nemen.

Onderhandeling

We verdedigen uw belangen door de beste resultaten te behalen.

Agreed heeft als eerste doel uw aankoop te sluiten. Onze vastgoedjagers onderhandelen met verkopers om u van de beste verkoopsvoorwaarden te laten genieten, waaronder de aankoopprijs.

Dankzij ons netwerk van contacten, onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, de voortdurende analyse van de marktprijsontwikkelingen en onze professionele ervaring kunt u in alle rust kopen. Geef ons uw vertrouwen, u zal er geen splijt van krijgen!

Opzoeking.

Huis

De zoektocht naar een huis is verre van rustgevend, het tempo is nogal hoog!

Zodra het pand gevonden is, moet er snel worden opgetreden, want het zal zeer snel verkocht worden. Veel kopers overlopen de vastgoedmarkt om het huis van hun dromen te vinden en het is gebruikelijk dat de bezoeken in een zeer korte tijdsperiode plaatsvinden.

Onze vastgoedjagers zijn voortdurend op zoek om u de passende huizen zo snel mogelijk te kunnen presenteren, zodat geen van hen u “door de vingers kan glijden”.

Opbrengsteneigendom

Investeren in onroerend goed? Rendement, inkomenszekerheid, locatie, aantal eenheden, renovaties, stedelijke overtredingen, … Heeft u advies nodig om verstandig te investeren?

Na analyse van uw behoeften, zal ons team u adviseren over het soort goed dat het beste bij u past, de vastgoedmarkt doorlopen en u bij uw aankoop begeleiden om van uw investeringsproject een succes te maken.

Villa

Villa

Het zoeken naar een villa is meestal complex en tijdrovend.

De villa moet immers voldoen aan zowel objectieve criteria (kamers, oppervlakten, tuin, gevels, enz.) als subjectieve criteria (indeling, zonlicht, zicht, enz.).

Eenmaal geïdentificeerd, moeten we snel maar rationeel handelen, want prestigepanden kunnen tegen prijzen ver boven de reële waarde verkocht worden.

Agreed zal de werkelijke waarde van elk goed schatten en zal u zo goed mogelijk adviseren, zodat u met kennis van zaken een beslissing kunt nemen.

Terrein

Laten bouwen: Ja, maar wat en waar? Zelfs als u een duidelijk en nauwkeurig beeld heeft van het goed dat u wilt laten bouwen, moet het aangepast worden aan het terrein waarop het gebouwd zal worden. Belangrijke factoren zoals oriëntatie, bodemtype, hinder, stedenbouwkundige voorschriften, enz. zullen bepalen wat praktisch haalbaar is.

Onze vastgoedjagers zullen de weinige nog beschikbare gronden identificeren en samen met u de potentiële projecten analyseren, zodat u in alle gemoedsrust kunt aankopen.

Appartement

Zoeken naar een appartement… of liever: zoeken naar een naald in een hooiberg! Op de Belgische vastgoedmarkt zijn er veel advertenties voor tekoopstaande appartementen. Velen lijken op elkaar, maar weinig hebben “het klein extraatje” dat u zoekt en dat tot aankoop leidt. De zoektocht is dus werkintensief, omdat de analyse van de panden niet-kwantificeerbare criteria betreft (extern zicht, buurt, te renoveren of niet, lastenniveau, enz.). Bovendien worden appartementen “met de gezochte bonus” doorgaans zeer snel verkocht.

Agreed analyseert elk pand afzonderlijk en geeft u een gefiltreerde lijst die aan uw wensen voldoet.

Interesse ?

Stap per stap.

Contact
Eerste contact en introductie
Ontmoeting
Presentatie van onze diensten en identificatie van uw behoeften
Opzoekingen
Zoeken en presenteren van panden die aan uw criteria voldoen
Bezoeken
Vastgoedbezoeken, analyses, schattingen en advies
Onderhandelingen
Gesprekken met de verkopers om tot een akkoord te komen
Aankoop
Authentieke akte maximaal 4 maanden na ondertekening van het compromis