fbpx

Overweegt u te investeren in vastgoed ?

Op zoek naar een investering op lange termijn, naar een huuropbrengst, naar een investering in afwachting van uw pensioen of naar een renovatieproject? Onze vastgoedjagers identificeren uw financiële doelstellingen en ondersteunen u vervolgens in uw zoektocht en de aankoop van uw vastgoedinvestering.

1

Doelstellingen

Laten we eens kennismaken om uw financiële doelstellingen en de daarbij behorende selectiecriteria vast te stellen

2

Opzoekingen

Zoeken en presenteren van eigendommen die overeenkomen met uw specifieke criteria

3

Bezoeken

Vastgoedbezoeken, analyse, budget, schattingen en advies

4

Onderhandelingen

Gesprekken met verkopers om tot een overeenkomst te komen die aan uw doelstellingen voldoet

5

Aankoop

Ondertekenen van authentieke akte en in bezit nemen van de woning

Beleggingsdoelstellingen.

Huuropbrengst

De zoektocht naar een huurrendement vertegenwoordigt een berekening op het geheel van een vastgoedbeleggingsproject. Het is belangrijk om rekening te houden met kredietbehoeften, rentetarieven, huurleegstanden, onderhoudsinvesteringen en vele andere parameters.

Aankoop-renovatie-verkoop

Het uitvoeren van kortetermijnoperaties is vergelijkbaar met de activiteiten van vastgoedhandelaars. Kennis van de marktprijzen, het vermogen om de kosten van de renovaties in te schatten en het waarderen van de verkooprijs van het gerenoveerde pand, zijn essentiële elementen voor het succes van deze projecten.

Langetermijn-investering

U investeert om uw vermogen te diversifiëren, rekent op een marktconform huurrendement en hoopt op een meerwaarde op lange termijn. Een goede vastgoedbelegging verzekert uw financiële behoeften tijdens uw pensioen.

Jager in vastgoedinvesteringen.

Neem contact op met een van onze collega’s om uw investeringsdoelstellingen te definiëren en om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen uw project te realiseren.